LJUDIMA LIČIM NA SOFIJU VERGARU! Pinkova zvezdica Sofija Perić pevala je Ceci i Seki, a sa ovom zvezdom priželjkuje duet!

od strane | apr 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sofiju Perić mnogi su upamtili po učešću u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“, u kojem je glasom očarala region, a sada je publiku obradovala novom pesmom „Mrzim što te volim“. Mlada pevačica koja potiče iz muzičke porodice ispričala je kako je došlo do saradnje sa kompozitorom i tekstopiscem Draganom Brajovićem Brajom, koji je napisao brojne hitove, a otkrila je i s kojom velikom zvezdom priželjkuje da snimi duet. 

Foto: Predrag Despotović

Sofija Perić

– Ljudima sam prepoznatljiva po svom načinu interpretacije, boji glasa, ali i po liku. Mnogi su mi rekli da ih podsećam na Sofiju Vergaru, što je za mene kompliment – rekla je Sofija, i dodala da je već na početku karijere imala privilegiju da peva mnogim javnim ličnostima.

– Pevala sam svim našim najvećim zvezdama, poput Cece, Seke Aleksić, Emine Jahović, kao i ljudima iz sveta glume i sporta. Želja mi je da snimim duet sa  Sašom Matićem, kojeg sam imala priliku da upoznam i oduševljana sam tim čovekom – rekla je Sofija, koja je talenat nasledila od roditelja.

Foto: Foto: Predrag Despotović


Pogledaj galeriju

– Dete sam iz mešovitog braka. Moja mama je polu Ukrajinka i polu Ruskinja, dok je tata naš čovek, a mi smo jedna velika muzička porodica – rekla je Perićeva, koja je sada objavila svoju sedmu pesmu u karijeri. 

– „Mrzim što te volim“ je numera koja me je pronašla sama, budući da je godinama stajala u fioci. Želela sam da sarađujem sa mladim autorima, a Dragan Brajović Braja mi je pustio pesmu koju je napisao sa sinom Matejom. Deki Kostić je uradio predivan aranžman, a kada sam je snimila, znala sam da sam uradila pravu stvar. Znam da će vam ova pesma ostati u srcu i da ćete je voleti kao i ja – rekla je Sofija na kraju. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs