LJUBAVNI BRODOLOM! Indi objavila tužnu vest: Razvela sam se, moj bivši je slagao sve…

od strane | mar 1, 2023 | Vesti | 0 Komentara

printscreen

Pevačica Indi Aradinović objavila je na Instagramu da se razvela.

– Od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika. Samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se prvi put poljubili. (27.07.) Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe, da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) – napisala je Indi.

printscreen

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs