Lako je njemu da vraća mandate: Evo zašto Manojloviću nisu potrebne poslaničke plate

od strane | jun 6, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Propali kandidat za gradonačelnika Beograda ispred pokreta Kreni-promeni i maneken srpske opozicije Savo Manojlović odlučio je da napusti beogradski parlamet i opštinu Novi Beograd, odnosno da vrati te mandate.

Međutim, Savo je odlučio da, po nepoznatoj logici, mandate u Nišu zadrži.

Nije čudo što Manojlović vraća mandate ako uzmemo u obzir da njemu odborničke plate nisu ni potrebne.

Naime, opozicioni maneken je dobro finansijski obezbeđen, jer kao što je već poznato Rokfelerov novac se sliva u Savovu kasu i budžet pokreta Kreni-promeni.

Prema poslednjim informacijama, Manojlović je saradnju sada proširio i glavni akter je  nekadašnji programski direktor američke fondacije „Braća Rokfeler“ (RBF) Haki Abazi, koji je trenutno nezavisni poslanik u tzv. kosovskoj skupštini.

Kako mediji pišu, Manojlović i Abazi sprovode intenzivne aktivnosti na širenju svoje političke platforme u Srbiji, čemu doprinosi i činjenica da je RBF jedan od glavnih finansijera Manojlovićevog pokreta.

Foto: Printscreen

 

Treba napomenuti da je Abazi svojevremeno bio istaknuti funkcioner pokreta „Samoopredeljenje“ aktuelnog tzv. kosovskog premijera Aljbina Kurtija.

S tim u vezi ne treba da čudi gorenavedena saradnja jer je i Manojlović svojevremeno bio zvezda i heroj albanskih medija kojim rukovodi terorista Aljbin Kurti, o čemu možete čitati klikom OVDE.

Nakon svega navedenog potpuno je jasno da je Savu lako da vraća mandate jer on i njegovi saborci imaju više nego dovoljan priliv novca od strane rokfelerovaca i njihovih saradnika.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs