KUPILA PESMU KOJU TEODORA NIJE HTELA DA SNIMI! Rasta napisao hit za Džehvu, a Dara Bubamara je sada predstavlja kao AUTOBIOGRAFSKU!

od strane | jun 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica je, govoreći za medije o svojoj novoj pesmi, istakla da je bila oduševljena kad joj je Rasta poslao pesmu i da ju je u studiju snimila za sat vremena, kao i da je numera u potpunosti inspirisana njenim odrastanjem u radničkoj porodici u Novom Sadu, uspešnom karijerom, te glamurom u kome sada živi.

Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta je i ranije sarađivao sa Darom Bubamarom…

Ipak, Dara nije govorila istinu kada je rekla da je pesma pisana baš za nju ili jednostavno nije bila upoznata s činjenicom da je „Geto glamur“ numera koju je Rasta napisao pre izvesnog vremena za drugog izvođača.

Printscreen/Instagram

Teodora Džehverović, pevačica

Prema našim saznanjima, ovu pesmu Rasta je prvo bio ponudio Teodori Džehverović, koja je snimila i demo-verziju. Međutim, njoj se u tom trenutku više dopala pesma „Polumesec“, koja je vrlo brzo postala hit, dok je od ove odustala. Ona je zatim stajala neko vreme u fioci, da bi je kasnije Rasta ponudio Dari, koja se oduševila s tekstom i melodijom, te ju je odmah i snimila.

ATA Images

Dara Bubamara, pevačica

„Geto glamur“ opisuje moje odrastanje u novosadskom Bronksu. Opisuje kako sam sve sama od nule stvorila – istakla je Dara za medije nakon izlaska pesme, koja za tri dana od objavljivanja broji 216.000 pregleda na Jutjubu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs