Krajinović najavio odlazak u PENZIJU? Nesrećan sam na terenu, nisam to više ja…

od strane | maj 29, 2023 | Vesti | 0 Komentara

On je u prvoj rundi pariskog grend slema izgubio od Armerikanca Fransisa Tijafoa sa 6:3, 6:4, 6:2 posle dva sata i deset minuta igre.

Trenutno 93. igrač sveta ove sezone je van forme, ostvario je samo tri pobede uz 11 poraza, ne računajući čelendžer turnire. Zbog sveta toga, momak iz Sombora je bio vidno nezadvoljan, a nakon novog poraza u Parizu je otkrio i da razmišlja da „okači reket o klin“. 

– To je jedna lako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo jako pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti – rekao je Krajinović posle poraza na startu Rolan Garosa i nastavio:

– Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, nesrećan sam na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči.

ATAIMAGES

Srpski teniser je rekao da nema vremena da pravi pauzu u karijeri. 

– Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro – zaključio je Krajinović.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs