Kolumna Đilasove uzdanice puna mržnje! Željko Ivanović, udarajući na Vučića, “brani” Crnu Goru od Srba i Srbije!

od strane | jan 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Željko Ivanović, Đilasova i Šolakova uzdanica, donedavno lažni žestoki Srbin, udarajući na predsednika Aleksandra Vučića, „brani“ Crnu Goru od Srba i Srbije!

Čovek koji je sa tajkunom Šolakom suvlasnik crnogorskog tabloida „Vijesti“  Željko Ivanović, napisao je kolumnu punu mržnje pod sramnim naslovom „Vučiću, povuci se, spasi Srbiju i region“, u kojoj doslovno napada Vučića i navodi nekoliko razloga zašto bi, po njemu, on trebao da se povuče sa mesta predsednika. 

„Malo ko se seća Dejvida Ovena, jednog od naivnih i dobronamernih izaslanika međunarodne zajednice koji su početkom 90-ih pokušavali spasiti tadašnju zemlju (Jugoslaviju) od krvavog raspada i tragičnih posledica. Još manji je broj onih koji znaju da je Oven po profesiji bio neuropsihijatar. I da je u svom naučnom radu došao do definicije takozvanog hubris sindroma, poremećaja koji karakterišu “stečene promene ličnosti usled konzumiranja vlasti”.“, piše u kolumni.

Foto: printscreen

 

U istom tekstu, navodeći razloge jedan za drugim, stigavši do osmog, rekao je da je upravo taj razlog za povlačenje regionalni.

„Nekad se pevalo – Crnoj Gori nema mira dok je Mila i Momira. Malo koji osmerac je izdržao istorijsku probu kao ovaj. Slično je sa predsednikom Vučićem. Samo što je Srbija mnogo veća pa posledice njegove vladavine donose nemir ne samo njoj, već i regionu“, napisao je on, da bi na kraju svoju „mudru priču“ zaokružio rečenicom: „Vreme je, predsedniče, za mudru odluku“.

Napadajući predsednika, Ivanović „brani Crnu Goru od Srba i Srbije“, a zajedno sa svojim šefovima i nalogodavcima zabada nož u leđa tim istim Srbima kad god zagusti! 

Džet set

Estrada

IVAN KARL ZA TELCAST: VEŠTAČKA INTELIGENCIJA MOŽE BITI VELIKA PRETNJA U BUDUĆNOSTI, ISTO KAO I VIRUSI

Ivan Karl, filmski radnik, nekadašnji urednik filmskog programa Trećeg kanala, selektor FEST-a, autor monografije posvećene srpskom filmu, direktor Filmskog centra Srbije, takoreći sinonim za film u Srbiji, bio je gost prve epizode Telcasta u 2024. godini, inače jednog od tri najbolja podkasta u svojoj kategoriji. Sa autorkom i urednicom Minjom Miletić, razgovarao je o mnogim temama vezanim za film, kako strani, tako i domaći.

Opširnije

Izvor: Informer.rs