KOLIKO KOŠTA SAT? Snimak Ivane Knol izazvao buru na mrežama: Prošetala ulicom polugola, pa rukama pridržavala oble guzove (VIDEO)

od strane | maj 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Hrvatska starleta Ivana Knol istakla se za vreme minulog Svetskog prvenstva u fudbalu. Ona je svojim krajnje lascvinim fotografijama i video-zapisima izazvala pravu buru, a na Instagramu je prikupila više od tri miliona pratilaca. 

Fatalna crnka, kako je zovu tamošnji mediji, osvojila je Katar, Hrvatsku, a ubrzo i SAD, te otad ne prestaje da šokira javnost svojim provokativnim izdanjima. Nakon fotki u halterima, te minijaturnim bikinijima, poznata navijačica ovog puta je, čini se, nadmašila samu sebe.

Naime, Ivana je pozirala usred Los Anđelesa, ispred crvenog kabrioleta, odevena u crni bodi koji je malo toga ostavljao mašti. Ona se za potrebe fotografisanja uhvatila za svoju zadnjicu, čime je posebno istakla svoje obline zahvaljujući kojima se i proslavila.

Ovaj post skandalozne Hrvatice izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a među onima koji su „balavili“, bilo je i onih sa nepristojnim ponudama. 

printscreen instagram

Komentari ispod objave Ivane Knol

Koliko košta sat? – glasio je jedan od komentara ispod njene na objave, dok se drugi pitao zašto Ivana na fotkama koje mediji objavljuju izgleda potpuno drugačije od onih koje sama plasira:

Volim Ivanu, ali nije mi jasno zašto na fotkama koje objavljuje izgleda drugačije od onih sa događaja ili onih u medijima.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs