Ko je ovde lud? Dok Darko i njegova majka tvrde da se ona nije udala, oglasio se i Brankin verenik koji je otkrio detalje tajnog venčanja

od strane | jun 17, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Danas je javnost uzburkala vest da se Branka Lazić, majka poznatog pevača Darka Lazića, navodno venčala sa Draganom Paunovićem, a onda je nastala prava pometnja.

Branka, Darko Lazić i Dragan Paunović su se oglasili za medije u razmaku od 10 minuta i dali različite izjave o navodnom venčanju u Austriji.

Nakon što se pojavila vest u medijima da mu se majka tajno venčala, odmah se oglasio Darko, jasno stavljajući do znanja svoj stav:

– Dok sam ja živ to se neće desiti! To šta oni pričaju i pišu, to mene ne zanima! Ko to pravoi sebi reklamu preko moje majke, to ćemo još da vidimo, ali evo sada kažem javno još jednom: Dok sam živ, to se neće desiti! Eto šta rade, da se nerviram dok sam sa decom i ženom na moru – rekao je besan Darko za Kurir.

Foto: ATAIMAGES

 

Odmah potom je usledila i reakcija njegove majke, koja je demantovala navode o venčanju:

– Nisam se udala. Zašto bih to krila od Darka, ne plašim se ja njega. Za sada Dragan i ja ne planiramo venčanje, a u budućnosti ćemo videti. Biće sve u tajnosti, bitno je da se volimo, a mnogo se volimo – poručila je Branka za Blic.

Foto: Instagram prntscreen/d.d.e.v

 

Međutim, javnost je ostala u šoku kada je Dragan Paunović potvrdio da su se venčali i da su venčanje obavili samo u opštini u Austriji, gde inače žive.

– Ovo je bilo formalnost zbog papiroloških stvari. Često putujemo zajedno pa smo odlučili da to „završimo“. Slavlje ćemo lako organizovati kasnije – izjavio je Dragan Paunović za Telegraf.

Kako je rekao, u utorak, 11. juna, zavetovali su se jedan drugom na večnu ljubav, a potom otišli na ručak kako bi to obeležili.

Pa ko je ovde lud? Ova neočekivana serija izjava i kontraverzi oko venčanja ostavila je javnost u neverici, a sada se čeka dalji razvoj događaja. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs