KIM KARDAŠIJAN IZAZVALA GNEV JAVNOSTI ZBOG LOŠEG FOTOŠOPA: Čekaj, gde ti je srednji prst?!

od strane | apr 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Rijaliti zvezda i preduzetnica Kim Kardašijan prozvana je zbog preteranog uređivanja svog najnovijeg „selfija“ nakon što je nekoliko obožavaoca primetilo da joj na fotografiji „nedostaje srednji prst“, piše „Page Six“.

Samo isprobavam kupaći kostim ​​i molim se da u Los Anđelesu više nikad ne pada kiša – napisala je 42-godišnja milijarderka uz fotografiju svog odraza u ogledalu, na kojoj nosi bikini vlastitog brenda „Skims“. Dok su mnogi obožavaoci istakli da majka četvoro dece izgleda dobro, drugi su zaključili kako je fotografija „loše fotošopirana“.

Čekaj, gdje ti je srednji prst? – upitao je jedan od pratilaca.

Zašto je ova fotografija toliko uređena? – pitala je jedna pratiteljka, ukazujući na preterano fotošopiranje popularne Kim, dok je jedan od njih napisao kako se „iskreno nada da Kim razume koliko su joj zapravo fotografije uređene“.

EPAIMAGES

Kim Kardašijan

Ova fotomontaža je apsurdna. Samo objavite običnu fotku. Nikoga nije briga… U četrdesetima si – napisala je druga osoba.

Nekoliko obožavatelja slavne starlete stalo je u njenu odbranu u komentarima, objašnjavajući da bi joj prsti mogli biti iskrivljeni jer telefon drži za zadnju stranu.

EPAIMAGES

Kim Kardašijan

Inače, porodici Kardašijan loše fotomontaže nisu strane. Možda najozloglašeniji gaf dogodio se kad je ubacila lice Kloine ćerke, True – na telo Stormi, ćerke Kajli Džener, i to na fotografiji s putovanja u Diznilend.

Kim je kasnije priznala grešku na društvenim mrežama nakon što ju je jedan TikToker razotkrio, a objasnila je da „nije htela da pokvari“ estetiku svog Instagrama.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs