Kakva opasna ekipa! Sinovi Staklenog i Limuna u društvu sa vođom „Alkatraza“!

od strane | nov 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Gvozden Jovanović, sin bivšeg pripadnika „surčinskog klana“ Ljubomira Jovanovića Staklenog koji je sinoć priveden u blizini beogradske Arene, u trenutku hapšenja bio je u društvu Nikole Narančića i Aleksandra Vavića, koji se dovode u vezu sa Južnom tribinom.

Sa njima je bio i bivši policajac Z. R. Svi su privedeni na informativni razgovor, a zadržavanje je određeno Jovanoviću i bivšem policajcu koji su kod sebe imali oružje za koje ne poseduju dozvole. Jovanović se sumnjiči i za ometanje policije na dužnosti. Ostali su, posle davanja izjave, pušteni.

Interesantno je da je Nikola Narančić sin biznismena Milana Narančića Limuna, koji se nekada takođe dovodio u vezu sa „surčinskim klanom“. Njegovo ime u javnosti se pominjalo poslednji put kada je marta 2017. ranjen u nogu na jednom stovarištu.

Što se tiče Aleksandr Vavića, poznato je da je on nekada bio navijač Zvezde, ali je prešao u tabor navijača Partizana i bio vođa „Alkatraza“. Više puta je bio privođen, a takođe je bio i meta napada.

Naime, njegov kafić „Holivud“ na Karaburmi bio je demoliran 2013. Za taj incident osuđeni su Boris Karapandžić i Aleksandar Vučeljić, kojima se trenutno sudi kao pripadnicima zloglasnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs