„Kako možeš s babom?“, muža Verice Rakočević napali, on se razbesneo i objavio njenu fotku

od strane | jul 30, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Verica Rakočević (75) i njen suprug Veljko Kuzmančević (40) u braku su već 10 godina, ali njemu i dalje prebacuju što je oženio znatno stariju ženu. Izgleda da se Veljku to smučilo, pa je odlučio da im odgovori.

Naime, razlika u godinama između Veljka i Verice je 35 godina, a on je priznao da često dobija kritike na račun njihovog odnosa, te da mu često obožavateljke šalju poruke na društvenim mrežama poput: „Kako možeš sa babom?” , na šta je on odlučio da odgovori na krajnje originalan način.

Foto: Instagram

 

Veljko je, objavio fotografiju Verice Rakočević, koja ima 75 godina, u kupaćem kostimu i tim potezom začepio usta zluradim komentarima.

– Mrzi me da odgovaram obožavateljkama na poruke ’Kako možeš sa babom?’ Evo, mučim se. Inače, pod vodom je još bolje – napisao je Veljko u opisu fotografije na kojoj je Verica u kupaćem i izgleda nestvarno dobro.

U osmoj deceniji kreatorka izgleda kao avion, pokazala je izvajano telo, trbušnjake na stomaku i uzak struk, ali i bujne grudi.

„Nestvarna si, ti si boginja“, „mogu samo da ti zavide“, „prelepa žena, svaka bi poželela da izgleda kao ona“… su samo neki od komentara.

Foto: ATA Images

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs