Kakav licemer! Marinika opet lešinari i „zaboravlja“ 2015. godinu

od strane | jun 27, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinika Tepić, ponovo lešinari, te tako zloupotrebljava saobraćajnu nesreću koja se dogodila na Voždovcu, a u kojoj je producentkinja televizije Pink Nina Kovačević udarila devojčicu (15), zanemarujući činjenicu da je i njen suprug pre nekoliko godina bio učesnik nesreće, a da tom prilikom nije testiran na alkohol!

Marinika nije časila časa, te je tako, zarad političkih poena, podelila fotografiju Kovačevićeve na kojoj je zabeležena reakcija iste na pokušaj lešinarenja Tepićeve i njenih kompanjona nad tragedijama u „Ribnikaru“ i  Duboni i Malom Orašju.

Foto: printscreen

 

Đilasova potpredsednica je, brže-bolje, među prvima objavila informaciju o nesreći i tome da je producentkinja Pinka imala alkohola u krvi, očigledno radujući se tuđoj nesreći.

Koliki je Marinika licemer govori činjenica da je „zaboravila“ da je 2015. godine i njen suprug bio učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su muškarcu nanete teške telesne povrede.

Foto: printscreen

 

Marinika slučajno zaboravlja i da je tom prilikom njenom suprugu nije rađena provera alkohola u krvi, iako je imao izmerenu prisutnost dregerom u dahu.

Foto: printscreen

 

Ovo je samo još jedan dokaz da Marinika i njeni simpatizeri ne biraju sredstva kada je u pitanju skupljanje političkih poena, te da nastavljaju da iskorišćavaju nesreće i tragedije u političke i lične svrhe.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs