Kaća Grujić o paklu kroz koji je prošla Aleksandra Mladenović: „Ovo joj je velika škola, ali i nama“

od strane | nov 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o svojoj koleginici i bliskoj drugarici koja je nedavno prošla kroz pakao zbog bivšeg dečka koji joj je pretio ubistvom i samoubistvom.

Kako je u ekskluzivnom intervjuu za Informer navela, čim je saznala da je Mladenovićeva prijavila bivšeg policiji, Kaća ju je odmah pozvala i ponudila joj pomoć.

– Videla sam na vašem portalu vest o tome i bila sam u šoku! Odmah sam je okrenula da od nje čujem šta je istina i da je pitam kako je… Rekla sam joj da sam tu za nju i u pola noći, i da na mene može da računa uvek, mada je ona to znala i da joj to nisam rekla. Ne daj Bože da joj dlaka s glave zafali – rekla je zaštitnički Kaća, dodajući da joj je Aleksandra Mladenović više od koleginice.

Foto: Masha Bandjur

 

– Aleksandra je jedna od mojih najboljih ne samo koleginica već i drugarica. Imamo lepo i iskreno prijateljstvo koje traje dugi niz godina. Neću govoriti o njenom privatnom životu, ni da li sam poznavala tog mladića, ni kakvo mišljenje imam o njemu, ali mogu da vam kažem da svi grešimo i da ne postoji osoba koja tokom života nije bar jednom omanula kada je izbor partnera u pitanju. Mi, javne ličnosti, izložene smo javnosti i kao takvi često smo na meti fanova, psihopata, sociopata… Zbog toga se često dešava da budemo izmanipulisani na razne načine. Svima je ljubav potrebna, a kada se pojavi neko ko ti prija i skida ti zvezde s neba, ne možeš da, zbog paranoje ili straha od povređivanja, sebi zabranjuješ lepe stvari – kaže Katarina Grujić.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica je dodala da je Aleksandra Mladenović hrabra i jaka i da je ubeđena da će ovu situaciju brzo prevazići.

– Malo ko bi se osmelio da prijavi nekog takvog, a Aleksandra je to učinila. Greške su tu da iz njih izvučemo pouku, da na njima učimo i da ih ne ponavljamo. Ubeđena sam da ona više neće olako ni dati nekom da joj priđe, a kamoli da stupi u emotivni odnos na brzinu. Ovo joj je škola. Zapravo, ne samo njoj, nego svima nama – zaključila je Grujićeva za Informer.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs