JOVIĆA HRABRE POSLE PROMAŠAJA! Luka će ga dati u finalu Lige konferencija

od strane | maj 25, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Teško je Luki Joviću (25) pao sinoćnji poraz Fiorentine od Intera u finalu Kupa Italije (1:2), srpski fudbaler nije mogao da sakrije suze po završetku utakmice, ali su mu danas u klubu iz Firence pružili jaku podršku!

Luka Jović will get blasted for those missed chances & rightfully so.

That run & ankle-breaker though..🔥literally ’18 Luka.

In the best physical shape he’s been all season. Could’ve been a redemption story tonight. But needed that ’18 sharpness.pic.twitter.com/qSlimybAzT
— Serbian Football Scout (@SerbFootyScout) May 24, 2023

Naš reprezentativac je na „Olimpiku“ šansu dobio od 70. minuta i mogao je lako da izraste u junaka da je iskoristio nekoliko dobrih prilika u samoj završnici. Posebno se izdvaja šansa u 78. minutu, kada mu je golman Samir Handanović odbranio čist zicer. Zato je na kraju snažni napadač zaradio etiketu tragičara, ali su mu ubrzo čelnici i saigrači uputili reči ohrabrenja i čvrsto stali uz njega.

„Ljubičasti“ ni posle 22 godine nisu uspeli da osvoje trofej, a sportski direktor Danijele Prade otkrio je šta je rekao mladom centarforu nakon meča i pritom ga javno pohvalio za ono što je prikazao na terenu.

– Jović je emotivan momak. Izašao je motivisan na teren i stvorio tri – četiri šanse. Uloga napadača je neverovatna, jer se nekada dešava da čim dodirnu loptu postignu gol. Ovog puta Luka nije mogao ništa, ali pre ili kasnije stvari se okrenu. Rekao sam mu da će zatresti mrežu i biti čovek odluke u finalu Lige konferencije protiv Vest Hema. Ne možemo ništa da prigovorimo igračima, pohvalili smo ih za posvećenost i identitet koji smo prikazali – objasnio je Prade.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs