Jovana Pajić prvi put o razvodu od Saleta! Evo u kakvom je odnosu s bivšim suprugom

od strane | nov 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Jovana Pajić i bivša supruga kolege Aleksandra Cvetkovića, pevača „Tropiko benda“, prvi put je progovorila o njihovom razvodu.

Kako je navela, Jovana Pajić je svoj brak dugo idealizovala, dok nije shvatila da mora da odustane od njega i nastavi dalje.

– Svi uđemo u brak sa idejom da će trajati zauvek, a u međuvremenu se desi život, pa te demantuje. Ti onda na sve načine pokušavaš da rešiš problem koji je tekući, a zapravo od drveta ne vidiš šumu. Jednostavno, radiš na tome dokle možeš, dokle god ima dvosmerne komunikacije između partnera, pa idemo ka istom cilju, a kad si sam u svemu tome, neshvaćen, kada se ne razumeš kako treba, onda je taj teret postane baš težak da se nosi samostalno kroz život. Pogotovo kada imate decu kojima ste potrebni celi, u komadu, stabilni i prisutni u njihovim životima. Onda imate odgovornost prema sebi da se izmaknete iz te toksične sredine, prvenstveno zbog njih, ako već nema pomoći. Mislim da je važno boriti se, ali je podjednako važno i odustati kada vidiš da nema pomoći. Moraš da budeš primer svojoj deci, oslonac. Posle razvoda više ne postoji taj porodični stub, on je malo ćopav, ali mora biti dovoljno jak da podnese sve ono u čemu će, u ovom slučaju jedan roditelj, biti spreman da podrži sve to – započela je Jovana i dodala da je sa bivšim suprugom u dobrim odnosima.

Foto: printscreen

 

– Ljudi obično ostanu ostrašćeni i onda deca budu panciri koji prime najteže udarce. Ne gledaju kako sve to na decu utiče, ali ja sam razumna osoba, nikada sebi ne bih dozvolila data toksična komunikacija nastavi i posle braka. Mi radimo za njih i uvek sam za saradnju za dobrobit dece, sve ostalo me ne zanima, bilo koja druga tema a da nisu njih dve. Sale i ja smo radili na tome da ostanemo prijatelji i posle svega – rekla je za „Blic dana“.

sledeća vest

Izbori 2023

Izbori 2023

Nasilje nad biografijom! Jovanov sahranio Đilasovog Obradovića

Kaže Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović da je obelodanjivanje njegove biografije „početak silnog podmetanja i prljave kampanje“, kao i da „vlast zna da gubi izbore, pa pribegava nasilju“. Vidi, Obradoviću, podmetanje i prljava kampanja su oni gebelsovski filmovi o predsedniku Vučiću koje tvoj gazda pušta na svojoj televiziji, kaže funkcioner SNS Milenko Jovanov

Izbori 2023

Vidović poručuje – Ponovo bi Đilas da opustoši gradsku kasu!

„Građanima je već poodavno jasno da se iza naziva liste „Srbija protiv nasilja“ kriju već optuženi nasilnici poput Dragana Đilasa koji je pretukao svog tasta, pa čak i kuče, onih koji prete otkidanjem glave, koji nasilno upadaju u institucije, do odbornika sa njihove liste koji stoje u prvim redovima a koji su toliko hrabri da ispred Skupštine Grada prete ženama da će im raspaliti šamarčinu“, poručuje Vesna Vidović, poslanica SNS

Opširnije

Izvor: Informer.rs