Jezivo! Slavni as se ubadao makazama kada je čuo glasove!

od strane | jan 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Isplivali su novi detalji drame nekadašnje argentinske fudbalske zvezde, Ezekijela Lavecija (38), koji je hitno hospitalizovan u ponedeljak jer se predozirao.

Novinarka Estefi Berardi ispričala je da nekadašnji as Napolija, PSŽ-a i fudbalske reprezentacije Argentine ima ozbiljan problem sa drogom.

Kako sam čula, Laveci je počeo da čuje glasove i počeo je da misli da neko dolazi po njega, da ga jure… Odjednom je postao jako nervozan i bio je uplašen. Toliko je bio uplašen da je uzeo makaze i počeo sebe da ubada. Tada je njegov brat odlučio da interveniše. Pokušao je da ga smiri, nije se tukao sa njim, a mnogo je veći od njega. Tako se i desilo da je teško povredio ključnu kost –  ispričala je argentinska novinarka.

Foto: profimedia

 

Malo je falilo da bivšeg vihornog ofanzivca ne puste u avion.

To je bio trenutak kad su odlučili da ga odvedu u bolnicu u Buenos Ajres. Jedva su ga pustili u avion u takvom stanju jer je bio opasnost po sve oko sebe“, navela je novinarka iz Argentine, dok su potom stigle informacije i da je Laveci imao stalne promene raspoloženja, a potom se okrenuo Bogu i veri i odlučio da ode na lečenje – rekla je Estefi Berardi.

Foto: profimedia

 

Podsetimo, pre nešto manje od 20 dana on je izboden nakon jedne rasprave u Urugvaju. Tom prilikom zadobio je povrede i predelu abdomena, ali i prelom ključne kosti. Nagađa se da bi ovaj put mogao duže da ostane u rehabilitacionom centru. 

Ezekjel Laveci završio igračku karijeru sa 34 godine, a poslednji klub bio mu je kineski Hebej.  Profesionac je postao 2003. godine u Estudijantesu, potom je igrao za San Lorenco, da bi od 2007. do 2012. godine bio član Napolija.

Foto: profimedia

 

U dresu aktuelnog šampiona Italije postigao je 38 golova na 156 utakmica, da bi potom prešao u Pariz Sen Žermen u kojem postigao je 35 pogodaka. Nakon Francuske destinacija mu je bila Kina, u kojoj je razadio najviše novca,

Za nacionalni tim Argentine nastupao je od 2007. do 2016. godine, a postigao je devet golova na 51. nastupu. Igrao je i finale Mundijala sa „gaučosima“ 2014. godine protiv Nemačke, koja je slavila 1:0.

sledeća vest

Džet set

Estrada

IVAN KARL ZA TELCAST: VEŠTAČKA INTELIGENCIJA MOŽE BITI VELIKA PRETNJA U BUDUĆNOSTI, ISTO KAO I VIRUSI

Ivan Karl, filmski radnik, nekadašnji urednik filmskog programa Trećeg kanala, selektor FEST-a, autor monografije posvećene srpskom filmu, direktor Filmskog centra Srbije, takoreći sinonim za film u Srbiji, bio je gost prve epizode Telcasta u 2024. godini, inače jednog od tri najbolja podkasta u svojoj kategoriji. Sa autorkom i urednicom Minjom Miletić, razgovarao je o mnogim temama vezanim za film, kako strani, tako i domaći.

Opširnije

Izvor: Informer.rs