JEZIVO PREDVIĐANJE ZA NAJVEĆU SILU! Bliži se 250. rođendan Amerike, a to znači SAMO JEDNO! „Hapšenje Trampa je prvi znak…“

od strane | apr 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Prema njegovom mišljenju, SAD su postale pakao poput „Igara gladi“, gde američki establišment postavlja pravila po sopstvenom hiru, uništavajući ekonomiju, uništavajući snove građana i uništavajući svakoga ko im stane na put.

– Žao mi je zbog svoje dece i unuka. Oni će biti prva generacija čije će mogućnosti biti skromnije od mogućnosti njihovih roditelja, a život manje prosperitetan. Kažu da imperije ne postoje više od 250 godina, a američka 250. godišnjica se slavi za samo tri godine – izjavio je Jundef.

On je dodao da američki političari ne samo da ne pokušavaju da uspore propadanje SAD, već, naprotiv, „pritiskaju gas do poda“.

To je posebno bilo akutno u situaciji sa slučajem Donalda Trampa, kada su demokrate, „naoružane“ pravosudnim sistemom odlučile da eliminišu svog političkog protivnika, zaključio je autor.

Ranije je bivši američki predsednik Donald Tramp, nakon što su protiv njega podignute formalne optužbe, rekao da Sjedinjene Države „idu u pakao“.

Tramp je u utorak optužen na krivičnom sudu na Menhetnu po 34 tačke. U svakom od njih bivši predsednik se tereti za „falsifikovanje poslovne evidencije” u cilju „prevare i umišljaja da se izvrši drugo krivično delo”.

Bivši predsednik se izjasnio da nije kriv, a potom je pušten sa suda. Advokat Džo Takopina smatra da su optužbe protiv njegovog klijenta lišene činjenica.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs