JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH ZLOČINA NA VASKRS! Tašti polomio rebra, silovao je i zvonom za šurenje svinja naneo joj neviđene povrede

od strane | apr 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jedan od najbrutalnijih zločina dogodio se pre osam godina, 12. aprila 2015. godine na Vaskrs, kada je nesrećna žena došla u goste kod ćerke u Barajevo!

Kako smo ranije izveštavali tih dana ćerka joj je bila u bolnicio sa jednim od četvoro dece koje je ima sa Pavlovićem. 

Nakon posete unuka, Vera je htela da ode u posetu i sestri. Zet se ponudio da je do nje prezveze traktorom. Krenuli su od kuće ali je on na jednom delu puta zaustavio traktor, navodeći da ide da obavi nuždu. Kada je sišao sa traktora prišao je Veri i oborio je na zemlju – objašnjavali su ranije izvori medija. 

M.V.

 

Kako su dodali, s obzirom da se nesrećna žena opirala on je brutalno pretukao.

Udarcima joj je polomio rebra, ali se tu nije zaustavio već je potom silovao. Ono što je sve ostavilo u šoku bila je informacija da je ženu silovao i zvonom za šurenje svinja. O tome, svedoče i jezive povrede koje je žena zadobila – pričao je jedan od sagovornika beogradskih medija. 

Kad je završio sa iživljavanjem nad taštom, teško povređenu ženu odvezao je do sestre i zapretio joj da nikome ni slučajno ništa ne govori.

Međutim, čim je došla kući, ona je ispričala sestri šta joj se dogodilo, i odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Lekari su posle pregleda utvrdili da je silovana, na njenim genitalijama bile su stravične povrede – rekao je sagovornik.

Policija je vrlo brzo locirala i uhapsila Pavlovića koji je priznao šta je uradio. Kako se navodi, nije mogao da objasni zbog čega je to uradio, ali je rekao da nije bio pijan.

Z.I.

 

Prema saznanjima medija, Veru je pregledao stariji ginekolog koji je rekao kako u svojoj dugogodišnjoj praksi nije primetio toliko povreda genitalija kao ove koje je žena imala.

Moj brat se tog dana vratio kući, rekavši da je ostavio taštu i da je sve u redu. Otišao je da namiri stoku i kasnije legao da spava. U ponedeljak ujutru probudila nas je policija koja je Vladanu rekla da krene sa njima – ispričao je ranije za medije Vladanov brat.

Porodica je nakon ovog gnusnog čina ispričala i da je Vladan bio u dobrim odnosima sa taštom, kao i da se ponašao normalno.

Za ovaj sramni čin Vladan Pavlović je Prvom prvostepenom presudom, bio osuđen na godinu dana i 11 meseci zatvora, samo zbog nanošenja telesnih povreda tašti. Nakon ponovljenog suđenja  2018. godine osuđen je i za silovanje na šest i po godina zatvora!

Printscreen

 

Istom presudom mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanje predmeta i to dva metalna zvona, za koje su mediji preneli da su “zvona za šurenje svinja” i da je njima napastvovao taštu dok mu je supruga bila odsutna.

Vera je preminula dve godine nakon jezivog iživljavanja, nije dočekala presudu. Njeni najbliži pričali su da se nikada nije oporavila od užasa koji je preživela.

Da užas bude još veći Pavlović je, navodno bio hapšen osam godina pre nasilja koje je izvršio nad taštom. Tada je silovao rođenu majku, za šta je proveo samo godinu dana u zatvoru!

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs