Jasna ga je videla! Ko je loto milioner iz Pančeva? (FOTO)

od strane | dec 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U centru Pančeva, oko kioska gde je u utorak uplaćen dobitni tiket sa svih sedam brojeva igre na sreću Loto, ne prestaje da se priča i nagađa ko bi mogao biti taj milioner sa osvojenih 5 miliona evra!

Jasna Jelenić (63) zaposlena u radnji „Zlatna palma“ kaže da je ovo već drugi put da sedmica bude uplaćena baš kod nje. 

Foto: M. P.

Jasna Jelenić

– U utorak, kada je uplaćen i dobitni listić bilo je oko stotinu uplata…Svakome poželim sreću. Tako je bilo i pre nekoliko godina, kada je izvučena „sedmica“ a u međuvremenu bilo je više puta dobitaka Bingo, Bingo plus, Super centar, kao i šestice i petice na Loto-u. Kažu da sam srećne ruke – priča Jasna.

Ona sama ne igra loto, a najviše što je osvojila je petica- smeje se naglas.

Pričali smo s Pančevcima i kažu da im je drago što je loto milioner njihov sugrađanin. Pitali smo ih da li i oni imaju sreće na lutriji: 

Foto: M. P.

Slobodan Stanivuković

– Loto ne igram! Poznajem ženu koja tu radi i drago mi je da je baš kod nje uplaćeno. Mislim da je zaslužila neku nagradu. Da sam ja dobitnik, svakako bih joj dao nešto novca – kaže Slobodan Stanivuković.

Foto: M. P.

Dragana Marković

– Čula sam da je dobitnik iz Pančeva, ali ne znam ko je. Dugo igram Loto i uvek uplaćujem kod ove ljubazne gospođe, koju znam od svojih ranih školskih dana. Redovno igram, to je kod nas porodična tradicija. Igramo iz zabave, ali naravno, da bi bilo lepo da dođe i dobitak – rekla je Dragana Marković.

Foto: M. P.

Marija Bogdanov

– Dobitniku želim svu sreću i da potroši na šta god želi i da bude živ i zdrav! Do sada nisam
igrala loto, ali ću  sad početi. Potrošila bih novac da stambeno obezbedim decu, a drugi deo bih poklonila nekome ko nema, nekoj deci ili bolesnima. Meni nešto malo, šta ostane -kaže Marija Bogdanov.

Foto: M. P.

Dušica Biskupljanin

– Čula sam da je naš sugrađanin osvojio nagradu. Gledala sam izvlačenje jer i ja igram, ali
sam osvojila samo trojku. Igram dosta dugo, sigurno bar osam godina i skoro uvek uplaćujem na
ovom mestu. Raduje me da je neko od naših sugrađana dobio jednu tako lepu i veliku nagradu, njemu će sigurno biti srećna Nova godina. Ne znam ko je dobitnik i mislim da se nikad neće ni saznati iz bezbednosnih razloga. Da sam ja dobila, kupila bih stan i kuću, pomogla bih rođacima i obradova bih ih. A otišla bih i na neko duže putovanje, koje inače ne mogu da priuštim- kaže Dušica Biskupljanin.

Društvo

Informer zatekao loto dobitnika u Pančevu: Zadovoljno trlja ruke!

„Gladala sam loto na Svetog Nikolu i kada su rekli da je tiket koji je osvojio čak 5.100.000 evra uplaćen u Pančevu, odmah sam znala da je srećni dobitnik kod mene izvršio uplatu. Tako je i bilo! Ovo je drugi put da je kod mene uplaćena „sedmica“. Prethodni loto milioner mi se nikada nije javio, nadam se da će me ovaj poslednji makar pozdraviti“, počinje za Informer priču prodavačica Jasna Jelenić (63) zaposlena u loto prodajnom mestu „Zlatna Palma“ u Ulici Radomira Putnika u Pančevu.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs