Janakopulos ponovo podigao prašinu: Veseli je ludački želeo u Panatinaikos, ali…

od strane | jul 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos otkrio je da je Jan Veseli želeo da se preseli u Atinu.

Tokom dana objavljeno je da će Jan Veseli i naredne sezone braniti boje Barselone. Katalonci su najavili rez budžeta, zbog toga najviše ispašta Nikola Mirotić, ali ne i Jan Veseli. 

Češki reprezentativac bio je jedan od traženijih igrača u Evropi, ali je Barselona rešila da nastavi saradnju sa Veselim budući da je na početku prošle sezone potpisao trogodišnji ugovor. Nije to bio problem za Panatinaikos koji je čak ponudio i obeštećenje Kataloncima, ali su iz Blaugrane dobili negativan odgovor. 

Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, ističe da je Veseli želeo u Atinu, ali da je Barselona sprečila njegov dolazak u OAKA Arenu. 

– Sve je bilo dogovoreno sa Janom Veselim. Ludački je želeo u Panatinaikos, ali Barselona nije odustala. Iako smo ponudili Barseloni obeštećenje od dva miliona evra, nisu prihvatili – rekao je Veseli. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs