Incident u Resavskoj! Tramvaj iskočio iz šina (VIDEO)

od strane | maj 30, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Nezgoda se dogodila, kako se navodi na mrežama, prilikom skretanja tramvaja

U Resavskoj ulici na Vračaru došlo je do nezgode kada je tramvaj ispao iz šina.

Nezgoda se dogodila, kako prenosi serbialive_beograd, prilikom skretanja.

Za sada nema informacija da li ima povređenih.

sledeća vest

Vesti

Društvo

Otvoren most na Velikoj Moravi u selu Vojska, spojio Svilajnac i Jagodinu!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, i predsednik opštine Svilajnac, Predrag Milanović, danas su u selu Vojska svečano otvorili novi betonski most na Velikoj Moravi, koji sada bezbedno spaja meštane ovog sela u opštini Svilajnac i stanovnike Bagrdana na teritoriji grada Jagodine.

Društvo

Ovaj auto-put u Srbiji dobija još jednu traku: Radovi vrede 260 miliona

U planu je projektovanje proširenja auto-puta Beograd – Novi Sad za još po jednu traku, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, prilikom obilaska završnih radova na rehabilitaciji državnog puta IB reda 12, deonica Novosadski put kroz Veternik sa premijerom Milošem Vučevićem, objavila je eKapija.

Kolumne

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda monstruoznih poziva na ubistvo Vučića!

Šolakovi mediji, Šolakovi i Đilasovi novinari su kao Laki, „malo“ nervozni u finišu izborne kampanje. Raspada se virtuelni svet koji grade u medijima, ne pali više trovanje naroda. Opozicija se raspala, rasturila samu sebe, opozicionari napadaju jedni druge više nego što napadaju vlast. Opoziciji se sprema propast na izborima 2. juna. To konstatuju mnogi u opoziciji, to konstatuju čak i opozicione agencije za istraživanje javnog mnjenja (22.5.2024.-NSPM).

Opširnije

Izvor: Informer.rs