„Ima par kečeva u rukavu“: Stanija presrećna jer je Maja uspela da razdvoji Janjuša i Aneli: „Skinula mu je masku!“

od strane | nov 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Stanija Dobrojević nije krila da je spremala Maju za ulazak u rijaliti, kao i da je oduševljena njenim dosadašnjim ponašanjem u „Eliti“.

Starleta Stanija Dobrojević uključila se u emisiji „Pitam za druga“ i tom prilikom progovorila o svim aktuelnim dešavanjima u rijalitiju. Dobrojevićeva je istakla kako je presrećna što je Maja svojim ulaskom uspela da poljulja odnos Aneli i Janjuša.

Foto: Instagram

 

– Maja je fantastična. Uspela je da razbuca dva odnosa, a da to nije bio ni njen cilj. Maja je to uspela samo svojom pojavom. Na njima je kako će oni da se ponašaju prema tim devojkama. Janjuš je Aneli “šutnuo“ u ćošak, kako bi opipao teren sa Majom. Maja je toliko bila iskrena, rekla je sve što je imala, odnosno da priznala mu je da ga ne voli i da emocije ima prema nekom drugom. Od onog leta kada je Janjuš njoj poslao preko nekog pare da abortira, tada ga je precrtala. Ona je Janjuša najviše volela, ali je nju emotivno razorio taj odnos, pa je haos prenela i na Cara. Ta opsesivna ljubav znamo kako je izgledala. Bogu hvala Car nije tu – rekla je Stanija.

Dobrojevićeva se zatim osvrnula na odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. 

– On treba da ispoštuje Aleks. Ako je voli, nema potrebe da piše Maji. Ona je priznala da ima emocije prema njemu, što je i sama priznala. Ja sam Maju spremala za pobedu. Nisam joj rekla da glumi žrtvu, da se folira, nego da ima stav. Nju ne zanima pobeda, ali ja mislim da je pravi potencijal za to – izjavila je starleta, pa otkrila da li misli da li je Aneli bila smirena, kada je ugledala Maju zaista ili je to bilo foliranje:

Foto: ATAIMAGES

 

Nije prirodno da ne osetiš ljubomoru prema devojci, koja je značila nešto osobi u kojoj si zaljubljena. Svakoj normalnoj ženi bi to smetalo. Janjuš podučava Aneli, jer je i on sam veliki folirant. Maji sam rekla neke stvari, kako bi imala par kečeva u rukavu, ako je Anali bude provocirala. Ako me Maja posluša, sve će biti kako treba. Maja je skinula masku Janjušu, a Aneli umesto da se povuče, ona je brže-bolje otrčala kod Janjuša u krevet – rekla je Stanija.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs