Ilda Šaulić progovorila o svom detinjstvu: „Tata je uglavnom bio odsutan, a mama alfa i omega“

od strane | nov 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ilda Šaulić progovorila je o svom ocu Šabanu i majci Goci, i prisetila se detinjstva, a tom prilikom istakla je da se u njihovom domu uvek znao red.

Iako je Šaban često bio odsutan, Goca je u potpunosti bila posvećena deci koju je maksimalno kontrolisala kako bi ih izvela na pravi put.

– Tata je uglavnom bio odsutan i vaspitanje nas je bilo na mami. Mama je bila alfa i omega za sve i bila je jako stroga. Sanela i ja samo imale nestašluke koji su bili normalni u tinejdžerskim danima, ali mama je bila toliko stroga da ništa nisi mogao od nje da sakriješ i koliko god da si hteo ona je sve to znala. Ona je svakog utorka išla na otvorena vrata iako smo mi bili odlični đaci, bilo je bolje uvek kući da joj kažeš da si pobegao nego da sazna u školi. Zaista je bila stroga i držala je konce u svojim rukama – kaže Ilda koja je otkrila da li je Šaban bio strog otac.

Foto: printscreen/tanjug

 

– Od tate je napravila autoritet. Ja znam da on meni neće ništa, ona nam je branila svašta, on nije, ali kada stane ispred tebe i obrati se mirnim tonom to je gore nego kada je mama vikala. On je bio autoritet ali ona je to od njega napravila, ona je bila žena zmaj i ona je zaista maestralno to uradila i volela bih da ja za nekoliko godina mogu da kažem to za svoje dete – rekla je u pevačica.

sledeća vest

Srbija

Bravo, devojko!

Magdalena je sestri produžila život! Ima li veće nagrade!

Ovogodišnja nagrada niškog Udruženja „Svetislav Milić – mladima od srca“, koja se dodeljuje za humanitarni rad, pripala je Magdaleni Stanković (17) iz Žitorađe. Ona je zajedno sa svojim prijateljima uspela da za mesec i po dana prikupi 30.000 evra za lečenje svoje starije sestre Marije Stanković.

Rodilo

Opa, bato! Ručak od dve paprike!

Dobrica Vesić iz topolskog sela Žabari ove jeseni prvi put je na svom imanju brao papriku poznatu kao „slonova noga“. Priznaje da nije bio siguran kako će mu uspeti, a sad kaže da će je posaditi i dogodine.

Opširnije

Izvor: Informer.rs