I kapiten Liverpula ide u Saudijsku Arabiju! Džerard „čerupa“ Redse

od strane | jul 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Novi trener fudbalera Al Etifaka Stiven Džerard planira da u klub iz Saudijske Arabije dovede igrača Liverpula Džordana Hendersona i napadača Čelsija Pjera-Emerika Obamejanga, prenose britanski mediji.

Džerard je sa klubom iz Saudijske Arabije potpisao dvogodišnji ugovor, a pre Al Etifaka vodio je Rendžers i Aston Vilu.

Britanski mediji navode da novi trener Al Etikafa želi da angažuje Hendersona, koji ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine. Obamejang (34) je član Čelsija od 2022. godine, a pre toga je igrao Barselonu, Arsenal, Borusiju Dortmund, Sent Etjen, Monako, Lil, Dižon i Milan.

Al Etifak je prošle sezone osvojio sedmo mesto u šampionatu Saudijske Arabije.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Sport SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs