I bivši napadač Partizana završio u Saudijskoj Arabiji!

od strane | jul 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski fudbaler Bojan Matić (31) karijeru će nastaviti u Al Šeibu.

Epidemija odlazaka iz Evrope u Saudijsku Arabiju nije zaobišla ni igrače iz naše Superlige! Poslednji u nizu koji će ubuduće nastupati u bogatoj zemlji na jugozapadu Azije je Bojan Matić (31), sada već bivši prvotimac Napretka.

Iskusni napadač dogovorio je saradnju sa tamošnjim drugoligašem Al Šeibom. Iako je on imao ugovor na još godinu dana sa Kruševljanima, došlo je do sporazumnog raskida, kako bi mogao da ostvari inostrani angažman.

Foto: printscreen

 

Momak rodom iz Novog Bečeja nosio je jedno vreme i dres Partizana. Od zime 2020. do leta 2021. bio je član crno-belih, a u tom periodu je šest meseci proveo i na pozajmici u grčkom Atromitosu. U karijeri je igrao još i za Sentu, Zemun, Loznicu, Mačvu, Seul, Vojvodinu i Pahtakor.

Pored Matića, još trojica doskorašnjih prvotimaca Napretka okušaće se u Saudijskoj Arabiji. Reč je o golmanu Nikoli Petriću, kao i Marku Pantiću i Nebojši Bastajiću, koji će svi ubuduće braniti boje Al Bukirija.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs