HAOS U VESPREMU

od strane | feb 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Odlučio je Vesprem nedavno da ugovor sa Petrom Nenadićem neće biti produžen. Iznenadilo je to mnoge stručnjake budući da se radi o jednom od najboljih rukometaša današnjice, a danas je iz Mađarske stigla još jedna šokantna vest. 

Petar Nenadić je suspendovan, a sa njim je odmah i raskinut ugovor! 

Njega je iz ekipe izbacio Momir Ilić koji je trener Vesprema. Kako se navodi Nenadić je suspendovan zbog nediscipline, protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak. Ipak, nekoliko sati kasnije klub je izdao saopštenje u kom se navodi da su Vesprem i Nenadić sporazumno raskinuli saradnju nekoliko meseci pre isteka ugovora. 

Tanjug

Nenadić je u Vesprem stigao još 2018. godine, a već sledeće godine je proglašen za najboljeg rukometaša u Evropi, a posle skoro pet godine sledi rastanak sa Mađarima i to na ne tako slavan način. On bi na kraju sezone trebao da zaduži opremu Dinama iz Bukurešta, a sada su mu vrata rumunskog velikana širom otvorena. 

Petar Nenadić je i u prošlosti imao problema sa disciplinom, a prošle godine rešio je da se povuče iz reprezentacije sa kojom je 2012. godine osvojio srebro u Beogradu na Evropskom prvenstvu. Zanimljivo, tada mu je saigrač bio baš Momir Ilić. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs