Grigore izvini, ovo je titula mog tima! Đoković očitao lekciju Francuzima!

od strane | nov 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski teniser emotivan nakon trijumfa u finalu Pariza.

Novak Đoković je po sedmi put šampion Pariza! Iako se srpski teniser mučio kroz čitav turnir na kraju je uspeo da napravi izvanredan rezultat i svoj niz trofeja produži u Bersiju. On je danas u finalu bio bolji od Grigora Dimitrova, a nakon meča izvinio se Bugarinu zbog poraza u borbi za trofej. 

– Grigore, izvini zbog rezultata danas. Nije lako izgubiti finale, ali nadam se da ćeš ovako nastaviti. Igraš fantastičan tenis u poslednje vreme, bravo tvom timu i porodici. Zadovoljstvo je deliti teren sa tobom. Mi smo veterani ili sledeća generacija… – rekao je Đoković. 

Iskoristio je priliku šampion Pariza da pohvali svoj tim koji ga je bodrio u Bersiju uprkos problemima sa stomačnim virusom. Treba napomenuti da je stručni štab bio oslabljen budući da među trenerima nije bilo Gorana Ivaniševića. 

– Hvala mom timu, oni ne znaju francuski, ali ću raditi na tome sa njima. Znamo koliko je bilo izazovno da budem ovde danas, bio sam tri puta na rubu poraza zbog toga mi je ovo najznačajnija pobeda u seriji 1000. Pomagali ste mi, oporavljali me i pripremali za svaki meč. Ovo je vaša pobeda – dodao je srpski teniser. 

Foto: Profimedia

 

Iako je tokom čitavog turnira Novak Đoković imao „sukobe“ sa publikom, nakon finala pokazao je svoju veličinu i zahvalio se svima na eneriji koju je krao sa tribina. 

– Hvala publici i energiji – podvukao je najbolji svih vremena! 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs