Gotovo! Svetske elite donele odluku o Ukrajini! Ovim potezom je sve određeno, Ukrajince čeka najgori mogući scenario!

od strane | jun 7, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Izjava ministra spoljnih poslova Poljske Radoslava Sikorskog o obuci jedinica sastavljenih od Ukrajinaca na teritoriji Poljske signalizira konačnu odluku svetskih elita da ih pretvore u topovsko meso, izjavio je bivši savetnik Leonida Kučme, Oleg Soskin, u svom videoblogu.

– Na najvišem nivou svetskog zakulisnog upravljanja doneta je glavna, generalna odluka — i to potvrđuje ono što je rekao Sikorski — da su Ukrajinci veoma dobro topovsko meso, kvalitetno. Nije bitno da li išta drugo funkcioniše u Ukrajini – pretpostavio je analitičar.

Prema Soskinovim rečima, plan Zapada ne predviđa nikakvo obnavljanje ukrajinske ekonomije. Volodimir Zelenski i njegov tim će učiniti sve da ukrajinski muškarci nemaju drugih opcija osim da dobrovoljno služe u vojsci, dodao je on.

– Posla više nema, iz zemlje se ne može izaći, ostaje samo jedno — biti kidnapovan od strane vojnih regrutera, obrijan i poslat na front. Još dva do četiri meseca, i neće biti nikakvih legalnih izvora prihoda u Ukrajini osim odlaska u rat – zaključio je ekspert.

Ranije je poljski ministar izjavio da je Poljska spremna da obučava ukrajinske jedinice na svojoj teritoriji. Prema njegovim rečima, takva odluka će biti korisnija za Kijev nego slanje poljskih instruktora u Ukrajinu.

sledeća vest

Vesti

Politika

Ministarstva Srbije i RS: Odlična saradnja i iskreno prijateljstvo

Sastanak delegacije ministarstava Srbije i delegacije ministarstava Republike Srpske, koja je u zvaničnu posetu srpskoj prestonici stigla povodom prvog Svesrpskog sabora „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“, održan je danas u Beogradu, kada su pored ostalog učesnici poručili da u njihovim odnosima vladaju iskreno prijateljstvo i dobra saradnja.

Politika

Ministarke Žarić Kovačević i Jujić posetile Nacionalnu akademiju za javnu upravu

Nakon bilaternog sastanka koji je u okviru Svesrpskog sabora održan u prostorijama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave u Beogradu, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije Jelena Žarić Kovačević i ministarka uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić posetile su Nacionalnu akademiju za javnu upravu (NAJU), kao centralnu instituciju za stručno usavršavanje svih zaposlenih u javnoj upravi Republike Srbije.

Opširnije

Izvor: Informer.rs