Gotovo! Najbolji defanzivac Serije A u Bajernu!

od strane | jul 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Najbolji defanzivac Serije A u protekloj sezoni, Kim Min Džae potpisao je ugovor sa Bajernom iz Minhena na pet godina.

Kim Džae je zaslugu najboljeg odbrambenog igrača italijanske Serije A poneo nastupajući za Napoli, sa kojima je istu ligu i osvojio.

Pred sam kraj sezone u Italiji, čelnici Bajerna su se upustili u pregovore sa korejanskim „čudovištem“ i sada su napokon uspeli da ga dovedu na „Alijanc“.

Foto: AP/Photo

Min Džae dugo želja Bajerna

Bavarci su Napoliju na ime obeštećenja isplatili 50 miliona evra, a Min Džae ističe da jedva čeka debi i da se nada mnoštvu trofeja sa Bajernom.

– Bajern je san svakog fudbalera. Zaista se radujem svemu što me čeka u Minhenu. Za mene je ovo novi početak. Nastaviću fudbalski da se razvijam. Od samog početka, kada smo tek stupili u pregovore, jasno mi je stavljeno do znanja koliko je Bajern zainteresovani za moje usluge. Prvi cilj mi je da odigram veliki broj utakmica, a želim i da osvojim što veći broj trofeja – rekao je Min Džae tokom predstavljanja u Nemačkoj.

Podsećamo, ovo je drugi veliki posao minhenskog klupa na ovogodišnjoj letnjoj „pijaci“, pošto su pre dovođenja Korejanca iz Napolija, otpremili Lukasa Ernandeza Pariz Sen Žermenu za „tričavih“ 45 miliona evra.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs