„Futa mi je dao novčanicu i rekao: ‘Dabogda ti donese ono što sam ti ja uzeo'“: Jami o Cecinom albumu koji je trebalo da snimi

od strane | nov 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jasna Milenković Jami progovorila je o kontroverzama vezanim za album „Monotonija“ koji je, navodno, trebalo da snimi, ali je umesto nje to učinila Ceca Ražnatović.

Kako je rekla, o tome više ne želi da govori javno, ali očekuje da to nekada ispriča kompozitor Aleksandar Radulović Futa:

Ja sam već govorila da više neću pričati na tu temu i javno sam zamolila Futu da jednom ispriča priču ili da je napiše, pa možda eto da mi ostavi tako nešto da ja imam. Ne mora ni za koga, ali eto da imam za sebe.

Međutim, Futa je, prema pevačicinim rečima, napravio jedan nesvakidašnji gest.

Foto: ATAIMAGES

 

Već mi je jednom, kada se to desilo, poklonio nešto što i danas čuvam. To je bilo kada se desila ta neprijatna situacija i taj skandal. Prošlo je nekoliko godina posle toga i mi smo se videli u studiju. Onda je Futa tu, pred ljudima, izvadio jednu novčanicu sa njegovim potpisom i srcem, okadio je i reko: „Ovo je za tebe, da Bog da ti ova novčanica donela sve ono što sam ti ja uzeo“ – ispiričala je Jami i dodala:

Ja bih jako volela da se on jednom oglasi na tu temu i da ispriča istinu. Nadam se da nema nikakvih strahova jer je istina je takva kakva je. Ja sam nastavila dalje, iako je neko promenio tok estrade.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs