FUNKCIONER NARODNE STRANKE PORUČIO: Aleksić na džukački način već duže vreme pokušava da smeni Vuka Jeremića!

od strane | jun 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Funkcioner Narodne stranke, član stranačkog Odbor za pravosuđe, Uroš Siljanović potvrdio je ovo i poručio da Aleksić već duže vreme na džukački način pokušava da smeni Vuka Jeremića

printscreen

Naši odlično obavešteni izvori tvrde da unutar partije traje bespoštedna kampanja i borba između Jeremića i Aleksića, a da su članovi Narodne stranke već podeljeni na dva tabora. Rasplet ovog političkog rata, kažu upućeni, trebalo bi da se dogodi na jesen, kada je zakazana izborna skupština!

Da je ovo i te kako istina, ukazuje odluka Vuka Jeremića da za 22. oktobar ove godine sazove izbornu skupštinu stranke, ali i da sam prizna da se u partiji trenutno dešavaju ‘različiti glasovi’ i pritisci da se zakažu vanredni partijski izbori!

– Poslednjih nedelja u stranci je bilo različitih glasova koji su, verovatno, došli i do vas. Ovi glasovi su izazvali nedoumice, nemir i podele u našim redovima u trenucima kada nam je to najmanje potrebno. Bilo je neuspešnih pritisaka i pokušaja da se sazove hitna i vanredna skupština stranke, što bi samo produbilo podele i ništa ne bi rešilo. Nisam želeo to da dozvolim – piše Jeremić u pismu članovima i funkcionerima partije.

O svemu detaljno pročitajte klikom OVDE

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs