FOTOGRAFIJE KOJE ŠALJU BRAJANA VOLŠA U ZATVOR PRIKAZANE PRVI PUT! Uhvaćen nekoliko sati nakon nestanka supruge, evo šta je radio! (FOTO)

od strane | apr 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na njima se vidi Brajan u različitim situacijama, kako kupuje sredstva za čišćenje i baca kesu za smeće u kontejner, svega nekoliko sati nakon što je Ana nestala. Tužioci tvrde da ju je on prebio nasmrt, a onda raskomadao njeno telo u podrumu njihove kuće u Masačusetsu.

Quincy district court/screenshot

Fotografija nastala samo nekoliko sati nakon nestanka Ane Volš

Pošto je Brajan iz kuće izašao sa telefonom koji pripada najstarijem detetu, istražitelji su mogli da ga prate do prodavnice Lavs u Danversu 1. januara gde je navodno kupio više kofa zapremine pet galona, testeru za sečenje metala, pakovanje od 48 frotirskih peškira, čekić, zaštitno odelo, štitnike za cipele i 200 krpa za jednokratnu upotrebu, piše Dejli mejl.

Snimak sa nadzorne kamere iz prodavnice kućnih proizvoda (Home Goods) u Norvelu pokazuje da je Brajan kupio tri tepiha i mirisne sveće, kažu tužioci.

Takođe je istog dana viđen u radnji Home Depot u Roklandu kako noseći crnu hiruršku masku i plave rukavice, kako plaća gotovinom. Navodno je kupio ceradu, krpe, trake, još kanti, drugo zaštitno odelo, 10,8 kilograma sode bikarbone i druga sredstva za čišćenje.

Quincy district court/screenshot

Brajan Volš u kupovini nakon nestanka supruge

Između ostalog, otkriveno je i da je Ana, majka troje dece, nekoliko meseci bila u vezi sa nepoznatim muškarcem. Taj čovek je, navodno, sam rekao policiji da su zajedno proveli Dan zahvalnosti u Dablinu.

Motiv prevara?

Da podsetimo, Ana Volš, 39, izvršni direktor nekretnina iz Kohaseta, Masačusets, misteriozno je nestala 1. januara i pretpostavlja se da je mrtva, iako njeno telo nije pronađeno.

Vlasti su optužile Brajana Volša, njenog 47-godišnjeg supruga, za ubistvo prvog stepena. Policija kaže da je pronašla strašne dokaze koji ga povezuju sa zločinom, kao što su njena odeća i Gugl pretraga o tome kako da se raskomada i odloži telo koje je navodno pronađeno na Ajpedu njegovog sina, prenosi Njujork post.

Instagram

Ana i Brajan Volš sa decom

Nekoliko dana pre smrti, Ana je rekla prijateljici da misli da njen muž ide u zatvor, verovatno zbog optužbi za prevaru u umetnosti, i da je planirala da ga napusti i preseli se u Vašington, navodi se u sudskim dokumentima. Ana je bila „neuobičajeno emotivna i izuzetno uznemirena“ kada je to priznala svom prijatelju tokom večere, pišu novine.

Policija Kohaseta je 5. januara utvrdila da Ana zapravo nije ni otputovala u Vašington i pokrenula je potragu za njom uz pomoć policije države Masačusets.

Brajan Volš je priveden pošto su nadležni izdali nalog za pretres kuće i zaplenili sve digitalne naprave.

Tokom saslušanja, Brajanova advokatica tvrdila je da nema dokaza da je Ana mrtva i da je par imao dobar brak.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs