Evo zašto mame „beže“ od dojenja! Lekari otkrili šta ih najviše muči

od strane | nov 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U novoj epizodi emisije „Doktor Informer“ sa neonatologom dr Ljiljanom Stanković i medicinskim tehničarem Markom Obradović razgovarali smo na temu dojenja i šta je ključni razlog zbog kojeg majke odustaju od ovog čina!

Prema zvaničnim podacima svaka treća beba nije samo na majčinom mleku već koristi i dohranu od prvog dana rođenja. 
Još gore je to, što samo tri do pet odsto majki ima medicinski razlog da ne doji svoje dete dok sve ostale nemaju dovoljno podrške za ovaj čin.

Zašto mame u Srbiji ne doje, šta ih buni, kako da se motivišu, koliko je, pre svega, majčino mleko zdravo, ali i još mnogo toga možete čuti u današnjoj emisiji „Doktor Informer“ u videu ispod.

sledeća vest

Izbori 2023

Izbori 2023

Nasilje nad biografijom! Jovanov sahranio Đilasovog Obradovića

Kaže Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladimir Obradović da je obelodanjivanje njegove biografije „početak silnog podmetanja i prljave kampanje“, kao i da „vlast zna da gubi izbore, pa pribegava nasilju“. Vidi, Obradoviću, podmetanje i prljava kampanja su oni gebelsovski filmovi o predsedniku Vučiću koje tvoj gazda pušta na svojoj televiziji, kaže funkcioner SNS Milenko Jovanov

Izbori 2023

Vidović poručuje – Ponovo bi Đilas da opustoši gradsku kasu!

„Građanima je već poodavno jasno da se iza naziva liste „Srbija protiv nasilja“ kriju već optuženi nasilnici poput Dragana Đilasa koji je pretukao svog tasta, pa čak i kuče, onih koji prete otkidanjem glave, koji nasilno upadaju u institucije, do odbornika sa njihove liste koji stoje u prvim redovima a koji su toliko hrabri da ispred Skupštine Grada prete ženama da će im raspaliti šamarčinu“, poručuje Vesna Vidović, poslanica SNS

Opširnije

Izvor: Informer.rs