Evo koji su srećni datumi ove godine za svaki horoskopski znak!

od strane | feb 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Škorpije će za svoj srećan datum morati da sačekaju skoro sam kraj godine, odnosno novembar mesec.

Kao i svake godine i ove nas očekuju posebno povoljni datumi, koji se odnose na pojedinačne horoskopske znake

Neki znaci Zodijaka će svoj srećan datum imati već ovog meseca, dok će jedan morati da sačeka skoro sam kraj godine, odnosno novembar.

Ovan

Srećan datum: 19. mart

Sunce ulazi u vaš znak, donoseći obilje energije i novih početaka. Ovo je idealno vreme za pokretanje važnih projekata ili preuzimanje novih izazova.

Bik

Srećan datum: 22. april

Venera, vaša vladajuća planeta, ulazi u Bika i donosi harmoniju u lične i profesionalne odnose. Možete očekivati pozitivne promene u ljubavnom životu.

Blizanci

Srećan datum: 3. jun

Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u direktnom hodu u Blizancima, što će poboljšati komunikaciju i doneti dobre vesti u karijeru ili lični razvoj.

Rak

Srećan datum: 15. jul

Mesec, vaša vladajući planeta, biće u punom sjaju u vašem znaku. Očekujte emocionalnu ispunjenost i možda iznenađenje koje će vas duboko dirnuti.

Foto: Shutterstock

srećni datumi

Lav

Srećan datum: 22. avgust

Sunce, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku. Ovaj dan donosi pojačanu energiju, samopouzdanje i možda prepoznavanje vaših talenata od drugih.

Devica

Srećan datum: 1. septembar

Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku, donoseći jasnoću i uspeh u projekte na kojima ste radili. Ovo je idealno vreme za postizanje važnih ciljeva.

Vaga

Srećan datum: 18. oktobar

Venera, vaša vladajuća planeta, biće u skladnoj poziciji, što donosi ravnotežu i sklad u međuljudske odnose. Savršeno je vreme za sklapanje novih prijateljstava ili produbljivanje ljubavnih veza.

Škorpija

Srećan datum: 13. novembar

Mars, jedna od vaših vladajućih planeta, biće u povoljnom aspektu donoseći vam strast i energiju. Očekujte iskorak u ličnim ili profesionalnim ciljevima.

Foto: Shuterstock

srećni datumi

Strelac

Srećan datum: 3. decembar

Jupiter, vaša vladajuća planeta, biće u povoljnom položaju, što donosi sreću i ekspanziju u svim aspektima vašeg života. Ovo je idealno vreme za putovanja i istraživanje novih mogućnosti.

Jarac

Srećan datum: 15. februar

Saturn, vaša vladajuća planeta, ulazi u harmoničan aspekt s vašim znakom, donoseći stabilnost i priznanje vaših napora. Ovaj dan naglašava vaše stručne sposobnosti i disciplinu, što može dovesti do važnih dostignuća u karijeri.

Vodolija

Srećan datum: 12. februar

Uran, jedna od vaših vladajućih planeta, biće u povoljnom aspektu, podstičući kreativnost i inovacije. Ovo je savršeno vreme za pokretanje jedinstvenih projekata ili ideja.

Ribe

Srećan datum: 26. februar

Neptun, vaša vladajuća planeta, biće u skladu s vašim znakom, donoseći intuiciju i kreativnost. Očekujte duhovni rast i možda neka umetnička dostignuća.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs