Evo ko će naslediti milione Metjua Perija: Bio je jedan od najbogatijih glumaca, a celo bogatstvo pripašće njima

od strane | nov 1, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Glumac Metju Peri iznenada je preminuo, a s obzirom na to da nije imao decu, svi su se pitali gde će otići njegova imovina.

Ceo svet je potresla vest da je glumac Metju Peri pre tri dana pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu u hidromasažnoj kadi. 

Njega je oko 16 časova pronašao bez svesti njegov asistent, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Foto: EPA

 

Inače, Peri je bio jedan od najplaćenijih glumaca Holivuda i iza sebe je ostavio bogatstvo u milionima.

Metju Peri je za svaku epizodu u 7. i 8. sezoni ‘Prijatelja’ dobio 800 hiljada dolara, a za svaku epizodu 9. i 10. sezone i do milion dolara. Procjenjuje se da je za ulogu Čendlera Binga zaradio oko 90 miliona dolara, piše „Story.hr“.

Prema pisanju stranih medija, pretpostavlja se da je u trenutku smrti imao oko 120 miliona dolara. Uz to, Metju Peri bio je poznat i na tržištu nekretnina u Kaliforniji pa je tako tokom 2015. i 2021. godine prodao čak četiri nekretnine od kojih je svaka vredela više od 10 milona dolara.

S obzirom na to da Metju Peri nije imao dece i nije bio oženjen, svo bogatstvo pripada njegovim roditeljima, Džou Benetu Periju (koji je i sam glumac) i majci Suzan Langford.

sledeća vest

Srbija

Rodilo

Opa, bato! Ručak od dve paprike!

Dobrica Vesić iz topolskog sela Žabari ove jeseni prvi put je na svom imanju brao papriku poznatu kao „slonova noga“. Priznaje da nije bio siguran kako će mu uspeti, a sad kaže da će je posaditi i dogodine.

Srbija

Novi most na Moravi gotov do kraja novembra: Građevinci premostili reku

Radnici koji grade novi most na Zapadnoj Moravi u selu Mršinci između Čačka i Kraljeva, juče su montiranjem poslednjeg grednog nosača premostili reku. Radovi na izgradnji prelaza na opštinskom putu Mrčajevci – Mršinci napreduju brže od planirane dinamike i realna su očekivanja da most bude završen do kraja novembra ove godine.

Opširnije

Izvor: Informer.rs