EMBID ZGAZIO NA GLAVU RIVALA, OVAJ KRVAV NAPUSTIO TEREN! MVP ponovo poražen, Boston preokrenuo! (VIDEO)

od strane | maj 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Boston je do dvocifrene prednosti stigao već na startu utakmice serijom 14:4, ali je nakon tog trenutka izgubio ritam pa je ipak domaćin na kraju prve deonice blago bio u prednosti 29:28.

Seltiksi su pred kraj druge deonice ponovo došli u vođstvo i tu prednost nisu ispuštali do kraja meča. Boston je na poluvremenu vodio sa 57:50.

Nakon treće deonice gostujuća ekipa imala je 11 poena prednosti, Seventisiksersi su u poslednjoj četvrtini uspeli da smanje prednos na pet poena, ali je Brogdon u narednom napadu pogodio trojku koja je ispostaviće se bila prelomni momenat u ovom delu meča.

Seltiksi su u igri rotirali osam košarkaša od kojihe je čak šest upisalo dvocifren učinak.

Najviše poena ubacio je Džejson Tejtum koji je meč završio sa 27 poena i 10 skokova, pratio ga je Braun sa 23, Al Horford je dodao 17, a po 15 su postigli Smart i Brogdon. Derik Vajt je uz dobru defanzivnu utakmicu pružio i 13 poena.

Novi MVP lige Džoel Embid bio je najefikasniji pojedinac na utakmici ubacivši 30 poena uz 13 skokova. Harden je meč završio sa 16 poena i 11 asistencija, dok su Melton i Maksi dodali 14, odnosno 13 poena.

Vredi istaći da je na pet minuta do kraja utakmice koju su Seltiksi na kraju dobili, pri rezultatu 100:92 za goste, Embid je nagazio Granta Vilijamsa koji je ležao na parketu. Bila je to borba za loptu, Džoel se u jednom trenutku sapleo i stao Vilijamsovu glavu. Ovaj je morao napolje sa krvavim nosem.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs