EKSPLOZIJA NA VASKRS NA PALILULI! Urušio se ceo sprat kuće, muškarac zatrpan u ruševini

od strane | apr 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Z.I.

U naselju Jojkićev Dunavac na Paliluli, na desnoj obali reke, jutros oko pola osam došlo je do eksplozije i požara u jednoj kući, prilikom čega je jedna osoba povređena!

Kako nezvanično saznajemo eksplozija se dogodila u prizemlju kuće na sprat oko 7.35 sati.

Sumnja se da je eksplodirala plinska boca. Usled eksplozije urušio se sprat i krov kuće. U trenutku kada su vatrogasci stigli jedna muška osoba je bila delimično zatrpana – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kako je objasnio vatrogasci spasioci su izvukli muškarca i on je prevezen u Urgentni centar.

– Nije poznato da li je u kući bilo još nekog – rekao je naš sagovornik.

Policija i vatrogasci su još uvek na terenu. 

Tačan uzrok eksplozije biće utvrđen istragom.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs