DRAMA GOLMANA JUVENTUSA! CEO STADION SE UHVATIO ZA GLAVU! Jedva sam disao, UPLAŠIO SAM SE! (VIDEO)

od strane | apr 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Zabrinu je Vojćeh Ščensni ne samo ljude u klubu, već i celom fudbalskom svetu.

Nekoliko trenutaka pre kraja prvog poluvremena sjajni čuvar mreže se uhvatio za grudi i požalio na nedostatak daha. Ceo medicinski tim Juventusa je skočio na noge i potrčao da pomogne golmanu koji je morao da napusti teren. Nakon drame postalo je jasno da situacija nije naivna.

Trajala je neizvesnost neko vreme oko Ščensnovog stanja, a onda se Juventus oglasio kratkom porukom.

Slavni klub je na društvenim mrežama još tokom utakmice poručio da je sa prvim čuvarom mreže sve u redu. Ubzo se oglasio i Vojćeh:

– Dobro sam, osećao sam anksioznost, ali obavili smo pretrage i sve je u redu. Uplašio sam se, to mi se nikada nije dogodilo, jedva sam disao i jako sam se zabrinuo – rekao je on i našalio se:

Tanjug

 

Prava je istina da sam vidio da je Matia bio sjajan na treningu. Osećao sam se umorno i znao sam da će on imati dve sjajne obrane u 94. minutu. Šalim se, pucali su ravno u njega! Čestitao sam mu, on je čovek zlatnog srca, dobro se slažemo. Šteta što i Karlo (Pinsoglio, treći golman Juventusa) nije ušao, imali bi het-trik sjajnih obrana. Matia je bolji u komunikaciji sa ekipom, ja sam samo zgodan – poručio je Poljak.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs