DRAGO MI JE ŠTO JE DUŠAN GLADAN! Srbin progovorio Vlahoviću: SVAKI FUDBALER IMA OVAKVE PERIODE!

od strane | mar 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Dušan Vlahović je ove sezone na 24 meča postigao 10 golova, ali na poslednja četiri meča nije bio efikasan, a nakon toga se našao na meti kritika.

Povodom toga, progovorio je njegov saigrač Filip Kostić.

AP/Photo

Filip Kostić

– Dušana znam dugo vremena i često pričamo. Mislim da svaki fudbaler ima ovakve periode, ali sam srećan jer ga vidim ‘gladnog’. Siguran sam da mu treba samo jedan gol da otključa seriju i nadam se da će ga dati Frajburgu – rekao je Kostić.

Upravo će nemački klub biti rival Juventusu u osmini finala Lige Evrope, a Kostić ih itekako dobro poznaje igru ovog kluba.

– Igrao sam protiv Frajburga nekoliko puta, kompaktan su i čvrst tim, ali zato mi moramo da kontrolišemo utakmicu u svim situacijama jer mogu da se prilagođavaju veoma dobro. Znam i Ligu Evrope veoma dobro, već sam je osvajao. Zato sutra moramo da počnemo dobro, ako hoćemo da osvojimo takmičenje. To nam je jedan od četiri cilja. A moj cilj je uvek da osvojimo takmičenje, bez obzira koje je. Uvek slušam šta trener traži i prilagođavam se. Srećan sam ovde, saigrači mi pomažu da se adaptiram na ono što se traži u Juventusu – zaključio je Kostić.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs