DOŽIVELA POTPUNU TRANSFORMACIJU! Koraćeva iznenadila javnost novom fotografijom, od stare Ane ni traga ni glasa (FOTO)

od strane | jun 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ana Korać porodila se krajem februara i na svet donela dečaka kojem su ona i njen misteriozni partner dali ime Mateo, što u prevodu sa hebrejskog znači „dar od Boga“. 

Da joj uloga majke prija, govore svakodnevne objave na Aninom Instagram profilu. Ona je sada podelila fotografije sa jahte na kojima se vidi da uživa sa sinom i partnerom. 

Printscreen/Instagram

Koraćeva

Naime, njen suprug je držao njihovog sina u naručju, dok ga je ona držala za ruku i svi su zajedno pozirali, a Ana nije skidala osmeh sa lica.

Instagram printscreen/ana_korac

Ana Korać sa partnerom i sinom

Međutim ono što je sve začudilo jeste što Ana nije pozirala u nekom kupaćem kostimu, kako su mnogi navikli, već se odlučila za damski šešir i dugačku crnu haljinu, koja je bila skroz zatvorena. 

Mnogi su primetili i da je Ana potpuno promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga, pa čak ni na moru.

Instagram printscreen/ana_korac

Ana Korać sa sinom

Podsetimo, Ana je nedavno progovorila o majčinstvu.

– Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene – rekla je Ana za domaće medije.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs