Dobro opremljena i obučena srpska vojska je garant sigurnosti na Balkanu! Kina je uvek bila na našoj strani!

od strane | maj 8, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Član predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić bio je gost „Prvih info“ na Informer TV. On je govorio o brojnim temama, među kojima su i poseta kineskog predsednika Si Đinpinga, opozicija, naoružavanje Vojske Srbije…

Terzić ističe da je Kina uvek bila na našoj strani i da njene investicije otvaraju nova radna mesta u Srbiji.

Očigledno da je u pitanju neko prestrojavanje u opozicionim redovima i borba za primat, odnosno nekog novog lidera. Plan i program definitivno ne postoje. Mi predstavljamo građanima ono što smo uradili u prethodnom periodu. Naša platforma su naši rezultati. Dobri odnosi Vučića i Si Đinpinga su se reflektovali na našu ekonomiju. Mi nastavljamo da privlačimo investicije iz Kine, ali i iz drugih zemalja, da bismo našim građanima obezbedili nova radna mesta. Srbija nastavlja da napreduje i to je sve povezano sa posetom predsednika Sija. NR Kina je uvek bila na našoj strani i uvek smo dobijali njen glas. Mi se bavimo ozbiljnim temama, a opozicija im očigledno ne pridaje pažnju. Mi ne bežimo od borbe. Borimo se protiv jačeg neprijatelja. Uvek ste u srpskoj istoriji imali ljude koji su radili protiv svoje države  navodi Terzić.

On je poručio da je samo jaka srpska vojska garant mira i stabilnosti u regionu.

– Naravno da ćemo da se naoružavamo. Dobro opremljena i obučena srpska vojska je garant sigurnosti na Balkanu. Ekonomski smo dovoljno snažni da imamo čitavu eskadrilu aviona. Sad kupujemo još jednu, francuske „rafale“ – rekao je Terzić.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs