DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 7. APRIL! Blizanci će se zaljubiti, Rakovi su skloni sanjarenju, a evo ko će dobiti posao

od strane | apr 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

OVAN

LJUBAV: Imaćete više zanimljivih kontakata, ali možda ćete razmišljati o nekome s kim ste skoro raskinuli. POSAO: Promene, posebno za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Potrudićete se da izgledate lepo jer vam je mišljenje okoline vrlo važno. Zato ćete možda imati više prilika za ljubav. POSAO: Moguće su promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

BLIZANCI

LJUBAV: Iako ćete biti dobro raspoloženi, danas nećete naći ljubav, ali možda vam se dopadne neko nov. POSAO: Mogućnost da nađete dodatni privremeni posao. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

pexels.com

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: U ovom periodu ste previše skloni sanjarenju, pa možda nećete uočiti dobre prilike za ljubav. POSAO: Loš dan za one koji se bave manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Oprez s lekovima i alkoholom.

LAV

LJUBAV: Nedovoljno jasna komunikacija mogla bi da dovede do nekih problema u ljubavnom odnosu. POSAO: Lako možete naći novi posao, kao što verovatno priželjkujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Možda ćete misliti na osobu koja je daleko, ili ćete biti okupirani nekim s kim nema šanse da budete. POSAO: Nepovoljan period za sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu vam se dopadaju osobe koje nisu raspoložene da se obavežu. Na kraju ćete završiti povređeni. POSAO: Poslovni partner će vas izneveriti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste već u vezi, mogući su problemi zbog vrlo rastegljivog shvatanja vernosti. POSAO: Možete dobiti više od jedne ponude za posao. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Nećete biti previše raspoloženi za ljubav, bar ne za dugoročnu varijantu. Vaš slobodni duh vam to ne dozvoljava. POSAO: Bićete razapeti između različitih težnji. ZDRAVLJE: Infekcija.

pexels.com

JARAC

LJUBAV: Partner će biti neuhvatljiv i više zainteresovan za društveni život nego za vas. POSAO: Mogući su različiti problemi logističke i administrativne prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nećete uspeti da uspostavite bliži odnos. POSAO: Tražićete ili ćete dobiti ponudu za novi posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Ponekad imate problema da razlučite realnost od onoga što je plod vaše mašte, pogotovo u ljubavi. POSAO: Moraćete da budete odgovorniji. Klonite se sumnjivih radnji i ljudi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs