DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. JUN! Lavovima PROMENE na POSLU, Devicama loš dan za NOVAC, a evo kome sledi ZAHLAĐENJE u ljubavi

od strane | jun 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

OVAN 

LJUBAV: Imaćete više zanimljivih kontakata, ali ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Doživećete promenu, posebno ako se bave privatnim biznisom i logistikom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK  

LJUBAV: Vrlo nestabilan period doneće razne novine i promene. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, a moguće je i da neki dogovori ili ugovori budu raskinuti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Shutterstock

Dnevni horoskop

BLIZANCI  

LJUBAV: Danas će vas više zanimati novi kontakti i druženje nego romantičan život. POSAO: Ako tražite, postoji mogućnost da nađete dodatni posao. ZDRAVLJE: Poboljšanje. 

RAK  

LJUBAV: Izostanak komunikacije bi mogao da stvori probleme. Jasno izražavanje emocija vam neće biti jača strana. POSAO: Lako možete naći novi posao ako ga potražite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Shutterstock

LAV 

LJUBAV: Potrudićete se da izgledate lepo. Još bitnije će vam biti to kakav prvi utisak ostavljate, što će pozitivno uticati na ovu sferu. POSAO: Moguće su promene u poslu. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

DEVICA  

LJUBAV: U ovom periodu ste previše koncentrisani na druge sfere života, pa nećete iskoristiti prilike za ljubav. POSAO: Loš dan za one koji se bave manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nećete uspeti da uspostavite bliži odnos. POSAO: Mogući su problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo. 

Shutterstock

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete, pre svega, zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali on neće biti moguć. POSAO: Nepovoljan period za sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

STRELAC  

LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za dugoročne kombinacije. Ako ste u vezi, moguće je razdvajanje. POSAO: Bićete razapeti između različitih i donekle sukobljenih ciljeva u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

Shutterstock

 
JARAC  

LJUBAV: Ovo je period u kome možete naći novu ljubav ako je tražite. Ako ste već u vezi, moguće je da će vas okolnosti razdvojiti od partnera. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno. 

VODOLIJA 

LJUBAV: Partner će biti više zainteresovan za prijatelje i svoj društveni život nego za vas. POSAO: Možete dobiti ponudu za novi posao ili započeti novi projekat. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE  

LJUBAV: Ako ste u vezi, mogući su problemi zbog izvesne distance ili hladnoće u odnosu. POSAO: Moguć gubitak novca ili iznenadna promena u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs