Đilasovci prete nasiljem posle izbora! Lista im se zove „Srbija protiv nasilja“, a hoće haos na ulicama ako ne pobede! (VIDEO)

od strane | nov 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Opozicija je najavila da će, ukoliko ne bude zadovolna rezultatima izbora, odnosno ukoliko ne pobedi, izaći na ulice i nasiljem želeti da dođe na vlast.

Nema više sumnje – opozicija po svaku cenu hoće na vlast, a ako bude potrebno, to će pokušati i nasiljem

Nije pripadnicima bivšeg režima strano da prave haos, nose vešala, motorne testere, divljaju na ulicama… A sada su potvrdili da će to ponovo raditi ako ne pobede na predsetojećim izborima. 

Pripadnik Đilasove liste „Srbija protiv nasilja“ Đorđe Miketić, poziva na nasilje ukoliko ne budu zadovoljni rezultatom na izbornom semaforu.

 U slučaju izborne krađe, neprihvatanja poraza, zaista će biti scenario kakav smo imali a to je da da moramo da ga branimo na ulici, fizički, kako god je potrebno! Spremamo se za taj scenario! Radimo sve što je u našoj moći da svaki glas odbranimo, da uložimo sve primedbe, obučimo kontrolore, da imamo mobilne ekipe koje će da intervenišu ako bude incidenata…a ako budu i to porušili, nema šta drugo nego da izađemo na ulicu! – rekao je Miketić na Šolakovoj televiziji Nova S.

STIGLA POTVRDA: OPOZICIJA OTVORENO NAJAVLJUJE NASILJE PO ZATVARANJU BIRALIŠTA!

Vučić je opet bio u pravu kada je govorio da će opozicija, pošto zna da ih narod neće, smisliti alibi za izborni poraz pa će proglasiti izbornu krađu i pokušati na ulici da preotmu vlast!

Đorđe… pic.twitter.com/2ab5CFRWNd

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 12, 2023

Samo još jedna potvrda Vučićevih reči, koji je govorio da će opozicija, pošto zna da ih narod neće, smisliti alibi za izborni poraz pa će proglasiti izbornu krađu i pokušati na ulici da preotmu vlast.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs