Đilasova politika je uništenje Srbije! Istančani organizam krugodvojkaša ne može da podnese da vidi Srbina iz Republike Srpske!

od strane | jun 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Ivan Ivanović iz SNP „Naši“ bio je gost „Info jutra“ televizije Informer. Komentarisao je reakciju lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa na izjavu američkog ambasadora u Srbiji Kristofera Hila da su izbori bili legitimni.

Ivanović kaže da je glavna politika Dragana Đilasa uništenje Srbije i prekidanje saradnje sa bilo kojom državom.

Gde god su bile kineske investicije, Dragan Đilas je angažovao ljude iz svoje stranke da prave proteste. Njegova politika je uništenje Srbije i sprečavanje saradnje sa bilo kime. Oni su otvoreni srbomrsci. Njima ne odgovara srpska sloga, već nesloga. Nadaju se da će upravo na osnovu te nesloge doći na vlast. Njihova jedina politika koju smo dosad mogli da vidimo je nasilje. Imali su i one lažne štrajkove glađu koje su prekidali nakon par dana. Počeli su i strahoviti izlivi mržnje prema Srbima iz Republike Srpske. Njihov istančani organizam sa Vračara ili Starog Grada ne može da podnese da vidi Srbina iz Republike Srpske. Njima ne odgovara što je Kristofer Hil izašao i rekao da su izbori bili legitimni. Đilas više ne zna u kome da traži krivca, ostao je još Hil. To je jedna Kurtijeva štetočinska opozicija – navodi Ivanović.

sledeća vest

Srbija

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Opširnije

Izvor: Informer.rs