Devojka od silikona! Toliko je imala operacija da je umalo umrla

od strane | okt 29, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kanadska influenserka Meri Magdalena po sopstvenom priznanju na plastične operacije potrošila je više od 88.000 evra.

Meri je niz operacija morala da radi u Rusiji, jer su je američki doktori odbijali. Pored intervencija na telu i licu, Magdalena je puna tetovaža, a prvu je uradila sa 21. godinom.

Volim ekstremne stvari. Mislim da ću zauvek raditi tetovaže i ići kod hirurga, pa dok ne umrem, nije me briga. Za mene ne postoji krajnja tačka – rekla je Magdalena.

Iako je pre pet godina imala zastrašujuće iskustvo, te je zbog plastične operacije umalo umrla, to je nije pokolebalo da nastavi sa daljim zahvatima.

Želela sam da imam „najdeblju vaginu na svetu“. Ja sam je dizajnirala, ali sam, nažalost, u toku operacije izgubila dosta krvi. Kad sam se oporavila od te operacije, odmah za počela da zakazujem nove – zaključila je ona.

Meri je svoje telo i lice potpuno izdeformisala. U jednom trenutku imala je grudi veće od dobro zrele lubenice, zatim joj je jedan silikon pukao pa je shvatila da je preterala i onda je malo smanjila grudi.

sledeća vest

Vesti

Politika

Mali: Đilasu treba „kalkulator otetih miliona“!

Pošto vidim da se Dragan Djilas i Dušan Nikezić bave nekim kalkulatorom za penzije, predlažem im da naprave i “Kalkulator otetih miliona”, koji bi doduše, uvek prikazivao isti rezultat – a to je 619 miliona evra koje je Dragan Djilas oteo od gradjana Srbije. Tim ukradenim milionima evra se on danas hvali i njima se ponosi, kaže ministar finansija Siniša Mali.

Politika

Mentalna fiskultura! Petković: Evo kako se Đilas „bori“ za Kosovo

Draganu Đilasu je Kosovo i Metohija samo tema za predizbornu mentalnu fiskulturu, a koliko mu je zaista stalo do južne srpske pokrajine najbolje ilustruje činjenica da je enormno bogatstvo sticao obavljajući javne funkcije upravo u trenutku kada su separatisti u Prištini proglašavali nezavisnost i bili u političkoj i diplomatskoj ofanzivi, kaže direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Opširnije

Izvor: Informer.rs