Detalji zločina u Gradačcu! Sekirom izmasakrirao ženu telo pronašla ćerka

od strane | maj 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Telo Halide Mujadinović (63) koju je sekriom izamsakrirao suprug Refik koji je nakon zločina izvršio samoubistvo pronašla ćerka.

Policija se povodom ovog zločina oglasila saopštenjem u kojem je potvrdila da je 08.05.2024. godine, oko 19:05 sati, PS Gradačac prijavljeno je od strane A.B. iz Škorića, Gradačac, da je u kući svoje majke H.M. (63) u Gradačcu zatekla njeno beživotno telo. 

Ubrzo je utvrđeno da je Halidu Mujadinović sekirom ubio suprug Refik koji se nakon zločina udaljio iz porodične kuće i izvršio samoubistvo u Srebreniku.  

Kako prenose lokalni mediji bračni par je imao decu iz prethodnih brakova, a za sada nije poznat motiv ovog zločina, dok su u policiji naveli da će nakon završene istrage to biti poznato. 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je sredinom avgusta prošle godine u Gradačcu najpre svoju suprugu Nizamu Hećimović, a potom i oca i sina Denisa i Džengiza Ondera i sve to je prenosio na društvenoj mreži Instagram. I tada je surovi ubica nakon krvavog pira presudio i sebi. 

sledeća vest

TV

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs