DECA JOJ SE RAZBOLJEVAJU ZBOG BUĐI! Tori Speling završila u bedi i memljivoj kući, a nekada je bila bogatašica sa Beverli Hilsa!

od strane | maj 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Viktorija Dejvi Speling, poznatija kao Tori Speling, američka je glumica i autor. 

Njen otac čuveni televizijski mogul i multimilioner Aron Speling, čije se bogatstvo procenjivalo na 600 miliona dolara, u nasledstvo joj je ostavio samo 800.000 dolara koje je glumica potrošila u jednom pogrešnom potezu.

Ostatak je nasledila Torina majka Kendi, a veliki deo je otišao u dobrotvorne svrhe.

Tori nije u dobrim odnosima s majkom, te joj ona nije izašla u susret prilikom finansijskih problema, ali je napravila fond u iznosu od deset miliona dolara koji će naslediti Torina najstarija ćerka. 

Tori ima potrošačku maniju, uđe u radnju i potroši 60.000 dolara za jedan dan – rekla je Kendi Speling za Dailymail.

EPAIMAGES

Ali, kako život piše romane, nekadašnja bogatašica, danas živi u veoma lošim uslovima.

Naime, Tori Speling je nedavna završila u Hitnoj pomoći zbog bolesti njene dece. Ispostavilo se da se radi o problemu koji mnogi ignorišu, a zapravo predstavlja veliku opasnost po zdravlje ako se zanemari – buđ.

Zvezda nekadašnje hit tinejdžerske serije „Beverli Hils“ podelila je s pratiocima na društvenoj mreži Instagram da su njena deca već mesecima bolesna, i to s različitim simptomima. Naime, svako je dete imalo neke svoje probleme koje niko nije uspeo da reši. 

Ispostavilo se de je kriva buđ koju su otkrili u kući koju iznajmljuju, ali je nisu dovoljno ozbiljno shvatali.

– Razgovarajmo o buđi… Evo nas opet u hitnoj pomoći. Svi se vrtimo mesecima u ovoj neprekidnoj spirali bolesti. Razboli se. Ozdravi. Opet se razboli. Neko sam vreme mislila… pa, to se dešava kada imaš malu decu u školi, stalno donose bolesti kući.

Infekcije zbog plesni, jeste li to ikad iskusili? Samo se stalno razboljevate, jedna infekcija za drugom. Infekcije disajnog sistema. Ekstremna alergija, kao i osip na koži mog jadnog Fina.

Dok danas sedimo ovde u Hitnoj svima uzimaju briseve, a prvo Finu sa streptokokom u grlu i visokom temperaturom. Sad znamo da ta kuća nije za život, da je opasna“, požalila se Tori pratiocima, koju su ostali u šoku.

Tori Speling. koja je juče proslavila 50. rođendan, ima petoro dece sa suprugom Dinom Mekdermotom.

EPAIMAGES

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs