Danijela Vujičić odgovorila Milici Đurđević Stamenkovski: Dok je Vučića biće Srba i Srbije na KiM, to znaju i Đilas i Kurti!

od strane | nov 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Danijela Vujičić odgovorila je Milici Đurđević Stamenkovski koja je izjavila kako je „predsednik Vučić Prištini predao bukvalno sve“.

Vujičić se oglasila na platformi „X“ (nekadašnji Tviter) i poručila da i Đilas i Kurti znaju, da, dok je predsednika Vučića biće i Srba i Srbije na KiM.

– Dok je Aleksandra Vučića biće Srba i Srbije na KiM. To znaju i Đilas i Kurti koje ne napadaš. Za našeg predsednika predaja nije opcija, za tebe je trgovina sa KiM radi vlasti, svaka realna opcija – istakla je Vujičić i dodala:

– Iz zatamljenog stakla mercedesa kada se jednom nogom ušunjaš na KiM jer drugačije ne smeš, ne možeš da vidiš Sporazume (oko tablica, ličnih karata, carinskog pečata) koji je tvoj koalicioni partner Borko potpisao, uz koga si glavom i bradom stala, koji im je upravo predao sve.

Dok je @avucic biće Srba i Srbije na KIM. To znaju i Đilas i Kurti koje ne napadas. Za naseg predsednika PREDAJA NIJE OPCIJA,za tebe je trgovina sa KIM radi vlasti, svaka realna opcija.

— Danijela Vujičić (@DanijelaVujici2) November 28, 2023

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs