„Da sam znala da će da bude premijer, dala bih mu šansu“ Maji Nikolić se udvarao Cipras, ona ga odbila zbog jedne stvari

od strane | nov 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Maja Nikolić prisetila se jednog susreta sa Aleksisom Ciprasom, nekadašnjim predsednikom vlade Grčke prilikom kojeg joj se on udvarao, a ona ga odbila.

Maja, koja je harala ’90- ih godina i bila jedna od najpopularnijih pevačica obelodanila je da joj se tada udvarao Cipras koji je u to vreme bio ministar u vladi Grčke:

Foto: K.Ć.

 

– Ja o tome nikada nisam pričala niti sam želela to da pričam. Onda sam na jednoj televiziji gostovala kod naše koleginice gde je sa mnom u studiju bio jedan teolog za kojeg nisam ni znala da će biti u emisiji. On je krenuo da priča o tome, a bio je daleko pa nisam mogla da ga nagazim – počela je Maja priču o susretu s poznatim Grkom. 

Foto: Tanjug

 

Potvrdila je da se radilo o Ciprasu koji je u to vreme bio ministar.

– Jeste to bio Cipras, ali nisam prihvatila njegov poziv da dođem u Grčku. Delovao mi je nekako skraćen, a ja ne volim niske muškarce. Nije mi bio zanimljiv. Posle je on umesto ministra postao predsednik vlade. Da sam ja znala da će on da bude predsednik, možda bih mu dala šansu –  rekla je Maja kroz smeh i dodala:

– Šalim se. Ja sam pevala u Skadarliji od srca i kad sam završila, ja lepo torbicu na rame i kući – dodala je pevačica koja tvrdi da je živela povučenim životom.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs